MASIH ADA JERAGAT WALAUPUN DAH CUBA BANYAK PRODUK ?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dah habis beribu ringgit, tapi....

JERAGAT masih melekat di muka

TIADA tanda untuk pudar

MALAH makin timbul yang baru

Skincare pertama di Malaysia yang menggunakan teknologi enzim

Mengandungi 3 item utama untuk rawatan intensif kulit :

Kesan Lepas Guna

Jeragat makin pudar

Muka lebih cerah

Kulit jadi lebih lembap

Specialnya Trial Set

Sesuai untuk semua jenis kulit

Set permulaan untuk yang baru nak cuba

Mudah di bawa ke mana-mana

FREE travel bag

Bahan utamanya ialah Enzim Bromelain dari buah nanas

Semestinya lulus KKM

Mendapat pengiktirafan HALAL Jakim

Juga pernah memenangi Silver Medal ITEX 2018

Kajian 12 orang saintis tempatan di bawah SIRIM

Feedback selepas guna Trial Set

“Saya ambil set trial dulu. Dah tiga minggu guna set trial Ensutouch.

Alamak ! Jeragat dah makin pudar. Alhamdulillah, syukur sangat. Tiga minggu guna tak habis lagi set trial ni. Jimat betul.

Seperti peribahasa ‘Alah membeli menang memakai’ gitu. Paling suka ‘cleanser’ wangi sangat baunya. Memang puas hati beli. Kulit pun rasa lembut je. Ramai yang tegur kulit dah ‘flawless’ gitu.”

(Puan Asilah, Guru)

“Pada mulanya saya hanya menggunakan Trial Set produk Ensutouch ini pada bulan April 2020.

Apabila kulit muka saya serasi dengan produk ini iaitu jerawat dan parut mulai menghilang dan pudar, disana lah saya sedar bahawa produk Ensutouch memang terbaik.

Kulit muka saya semakin hari semakin terasa lembut dan minyak di muka pun berkurangan. Itu lah sebab nya sehingga sekarang saya setia menggunakan produk Skincare ini.

Terima kasih Ensutouch!😊”

(Puan Alicesther, Suri Rumah)

“Mula guna ensutouch dengan set trial. Dalam tempoh 3 minggu penggunaan dah mula nmpk perubahan positif.


Ini buat saya yakin dan terus repeat regular set.

Sebelum ni, pelbagai produk saya cuba, dah ribu riban sya labur tetapi gagal .

Dengan Ensutouch, saya rasa sangat puas hati.

Dalam masa 2 bulaan nampak perbezaan. Kulit jelas nampak makin bersih.

Sebelum ni berbagai produk telah saya cuba tapi tiada yang sesuai. Malah kulit saya bertambah kusam. Selepas menggunakan Ensutouch masalah kulit kusam dh hilang. Kulit lebih cerah & berseri.

Terima kasih Ensutouch”

(Puan Fatimah, Bekerja Sendiri)

Dan banyak lagi testimoni lain...

TRIAL SET

Beli sekarang dan jimat sebanyak RM15

RM 110

RM 95

TRIAL SET + FD

Beli sekarang dan jimat sebanyak RM17

RM 172

RM 155

All Rights Reserved. 

Assra Store Sdn Bhd 
Lot 1120, Queenspark, Jalan Taman Tengku Ahmad Panglima, Kampung Tanjung Chat, 15300 Kota Bharu, Kelantan


0123455748 | [email protected]

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...